Nyhedsbrev

22. december 2021

I

Nyheder fra Toftlund Fjernvarme

 

Vil du være med til at sikre varmen i Toftlund om 5, 10 og 20 år?

Vi søger en suppleant til bestyrelsen. Vi er en lille bestyrelse på 5 medlemmer som har et meget uformelt samarbejde. Der er 6 bestyrelsesmøder årligt og vi mødes 2-3 timer hver gang. Arbejdet består i at sætte den overordnede retning for Toftlund Fjernvarme og at tage stilling til forslag fra værket eller den øvrige bestyrelse. Det er ikke nødvendigt med en faglig baggrund, men en solid interesse i at sikre stabil, billig og miljøvenlig varmeforsyning i Toftlund mange år ud i fremtiden år er klart en fordel. Har du tilmed en baggrund inden for nogle af disse områder vil det kun være et plus.

  • Kommunikation
  • Økonomi
  • Ledelse

Kunne du være interesseret eller kender du en oplagt kandidat, så send en mail med navn og telefonnummer til formanden Torben Damgaard på formand@toftlundfjernvarme.dk så tager vi en helt uforpligtende snak. Bestyrelsesmøderne er med bespisning og der er et mindre honorar for arbejdet. Bestyrelsesmedlemmer og suppleanter skal være andelshavere i Toftlund Fjernvarme.

 

Udvidelse af fjernvarmeområder

I Toftlund arbejder vi på at tilbyde fjernvarmen i de områder der i dag bruger naturgas, da vi både mener at der er billigere for den enkelte forbruger og mere miljørigtigt. Vi har nu fået så stor tilslutning på Markvængets ulige numre at vi kan gå videre med at udarbejde et projektforslag. På Kornvang, Melvang og Kongehøjen er der også vist fin interesse, men endnu ikke tilstrækkeligt til at vi kan lave et projektforslag.

 

Varmeforbrug

Du kan se dit varmeforbrug på hjemmesiden under ”Min side”. Alternativt kan du downloade appen ”Eforsyning” hvor du også kan følge med i dit forbrug.

 

Information til forbrugere

Får du dette brev med posten og har du endnu ikke meldt dig til med email og e-boks vil vi bede dig om bruge 2 minutter på at logge ind på vores hjemmeside under ”Min side” og indtaste din mailadresse samt tilmelde dig e-boks.  Loginoplysningerne kan findes i øverste højre hjørne af dette brev. Dette kan spare et meget stort beløb for fjernvarmen til udsendelse af breve som kommer direkte tilbage til dig i form af en mindre varmeregning.

 

Med venlig hilsen og glædelig jul og et godt nytår fra

Toftlund Fjernvarme A.m.b.a